Een rieten balkonscherm koop je op https://rietmattenspecialist.nl/rieten-balkonscherm/

Een rieten balkonscherm koop je op https://rietmattenspecialist.nl/rieten-balkonscherm/

Rieten balkonscherm koop je op https://rietmattenspecialist.nl/rieten-balkonscherm/  van de rietmattenspecialist. Een rieten balkonscherm kan je op veel verschillende manieren gebruiken. Je kan het gebruiken in de tuin, maar ook om je balkon mee op te vrolijken. Naast dat een balkon scherm er goed uit ziet, kan een balkonscherm ook voor meer privacy zorgen. Ook zorgt een rieten balkonscherm er voor dat het je beschermt tegen wind.

Er worden zowel gepelde rietmatten als ongepelde rietmatten gebruikt als balkonscherm. Gepelde rietmatten zijn rietmatten waarbij de buitenste laag van het riet verwijderd is. Dit zorgt voor een gele en tropische uitstraling. Ongepelde rietmatten zijn het tegenovergestelde.

Het bevestigen van de rietmatten is gemakkelijk. Een rietmat kan je namelijk bevestigen door middel van tie wraps of met een ijzerdraad bevestigen. Je moet alleen wel goed rekening houden met de wind, dus het is verstandig om de rieten mat goed en stevig te bevestigen.

Naast ongepelde en gepelde rietmatten zijn dikke rietmatten ook goed voor je balkon. Dikke rietmatten hebben rietstengels die dichter op elkaar zitten, waardoor er zoveel mogelijk privacy wordt gecreëerd. Dikke rietmatten zijn geschikt als balkonscherm an sich, waarbij ongepelde en gepelde rietmatten juist geschikt zijn als aankleding van je balkon.

Kees van der Staaij

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *